Всім привіт, ми Вам розповімо як швидко прокачати власний акаунт та де можна придбати готовий акаунт Genshin Impact. Ця інформація буде для Вас корисною та повчальною.

Протягом ігрового процесу у грі Genshin Impact ви завжди отримуєте підтримку від розробників гри. Завжди звертайте увагу на старт у грі, саме це головний етап розвитку вашого персонажу, оскільки ви будете отримувати як для новачків різні бонуси, їх потрібно правильно використати , наприклад для придбання та прокачку персонажів, зброї тощо. Використовуйте наший гайд та лайфхаки у грі Genshin Impact, щоб правильно прокачати персонажа та інвентар у грі.

Як створити акаунт в Genshin Impact ?


Перед початком гри, Вам потрібно зареєструватися у даній грі. Це ви зможете зробити напряму через сайт реєстрації Genshin Hoyoverse за допомогою пошти або за допомогою соц. мереж:

  • Google Play (безпосередньо з мобільного клієнта);
  • Facebook;
  • Twitter.
6703f63775acf.webp

Виберіть якісну за графікой платформи для гри.

Genshin Impact — це проєкт з підтримуваністю різних систем гаджетів, який дозволяє гравцям керувати власним ігровим світом в межах одного акаунта з ПК, Телефону (IOS, Android), PS4 та PS5. Залишається Вам вибрати для себе комфортну платформу за зручностями та графікою гри, а також зрозуміти, який стиль керування (клавіатура та миша, сенсор, геймпад) зручніший для тебе.

Як почати грати в Genshin Impact ?

Якщо ви пройшли перший етап реєстрації, увійшли у гру — виникає декілька першочергових завдань, які потрібно обов’язково виконати (Це типу як місії). Далі буде представлено короткий опис кожної з персонажів, щоб гравцям було легше вибрати свого персонажа, після всіх вивчень та підказок гри — ви готові до початку проходження гри.

Вивчіть елементи та реакції у грі.

Genshin Impact має цікаву систему бойових етапів, вона будується з різних етапів — це елементи стихій які поєднанні між собою. Ви можете комбінувати застосування цих систем, наприклад вогняних, водяних, крижаних, електричних, повітряних та земляних систем. Якщо досконало їх змішувати, атаки на ворога стануть ефективними, ви зможете досягти максимального успіху у грі. Це дозволить швидко прокачатися до кращого рівня. Використовуйте цей гайд для різних реакцій.

6704f514af496.webp

Виберіть найкращого персонажа для гри.

У грі за валюту ви зможете придбати різні ціності, наприклад – це зброя та персонажі. Кожен власник свого ігрового акаунта, який пройшов перше навчання, зможе здійснити 10 круток Молитви Новачка, відкривши декілька героїв та легендарної зброї. Загалом усе залежить від вашої удачі, але якщо у вас є брак вільного часу на прокачку ви можете обрати у магазині найкращий акаунт у Genshin Impactщоб зекономити ваший час та кошти.

Важливі моменти:

  • між чоловічими та жіночими версіями персонажу під назвою (Мандрівник) Genshin Impact немає (робіть вибір, грунтуючись на свої вподобання);
  • обираючи свій перший банер — віддайте перевагу Молитві новачка, оскільки в ній присутні цікаві персонажі з 5зірочками та 4 зірками, а також ви отримає гарантовано Ноелль для своїх загонів;
  • якщо безкоштовні  десять круток принесливсього одного персонажа, який не є хорошим для прокачування DPS чи потужним помічником, як-от Беннет, – ви можете придбати готовий акаунт Genshin з персонажем, який Вам потрібен.

Покращуйте зброю у грі

Система прокачування зброї в Genshin Impact побудована на використанні спеціальної руди. Фактично якісний меч з  5 зірками можна покращити, витрачаючи не лише руду, але й непотрібну зброю продавати будь-якої рідкості. Якщо у гравця є два однакових мечі, луки, списи тощо, можна виконати пробудження (до 5 разів), покращивши ефект пасивності, який активується предметом.

6704fa4d2f25f.webp

Прокачка артефактів

Артефакти дозволяють покращувати лише характеристики предметів у сетах, як основних та і додаткових. Витратним матеріалом будуть тільки зайві артефакти. Однак уже відомо, що в незабаром розробники додадуть спеціальні плюшки, які даватимуть артефактам досвід, а також впровадять у гру функціонал переплавки окремих предметів рідкості у 5 зірок в частини інших сетів.
6703f63809bac.webp

Ігровий магазин цінностей

У грі Геншин є також ігровий магазин, де представлені різні цінні речі, зброя, персонажі та предмети для проголошення молитов. Магазин має дві вкладки з можливістю покупки за Зоряний пил — це ігрова валюта, випадає при проголошенні молитв та зоряне сяйво Зоряне сяйво, дається при отриманні однакових персонажів.