Така косметологічна процедура, як шугаринг в Києві, має великий попит сьогодні. ї замовляють не лише жінки, але й чоловіки. Крім цього, цей метод видалення зайвого волосся на тілі навіть рекомендований для підлітків. Нижче розглянемо основні особливості процедури, її переваги та корисні властивості.

Чим шугаринг приваблює клієнтів

Перш за все, люди звертають увагу на органічний склад цукрової пасти, яка використовуються під час проведення вказаного методу очищення шкіри. Застосовують лише натуральні компоненти, у тому числі:

  • очищена підготовлена вода;
  • цукор;
  • лимонна кислота.

Саме тому шугаринг приваблює клієнтів, особливо з чутливою шкірою. Адже паста з натуральних складників не подразнює шкіру, а також не викликає алергічних реакцій. 

Крім цього, шугаринг відрізняється довготривалим ефектом. Після проведення повного курсу видалення волосся цукровою пастою, воно не буде з’являтися ні тілі протягом 3-6 тижнів. Яка сама ділянка тіла оброблялася, не має значення. 

Також вказаний метод очищення шкіри відрізняється відсутністю болі для клієнта під час проведення, особливо у порівнянні з восковою депіляцією. Цукрова паста не прилипає до шкіри, діючи лише на волосся, тому клієнт під час сеансу практично не відчуває гострого болю, лише мінімальний дискомфорт.

Які корисні властивості шугарингу відомі

Перш за все, варто відзначити ефект пілінгу. Під час епіляції цукровою пастою видаляється волосся разом зі змертвілими клітинами шкіри, яка становиться м’якою на дотик та гладкою. 

Крім цього зменшується ризик вростання волосся після проведення шугарингу. Адже волоски видаляються у напрямку їх роту, це зменшує їх подальшого вростання у шкіру. 

Ще однією особливістю шугарингу є його гіпоалергенність. Завдяки натуральним складникам, які містяться у цукровій пасті, не виникають алергічні реакції на шкірі клієнтів салону краси. Це робить вказану процедуру безпечною для проведення великій кількості потенційних замовників, особливо для володарів чутливої шкіри. 

Важливі особливості процедури

Шугаринг завжди проводиться лише з використанням підігрітої пасти, температура якої повинна становити від 32 до 36 градусів. Жодного ризику отримати опік шкіри для клієнта не існує. 

Також зазначена процедура відрізняється гігієнічністю. Адже цукор є природним консервантом, він перешкоджає розмноженню бактерій на обробленій ділянці тіла. Ще можна виділити універсальність вказаної процедури, адже цукрову пасту можна використати для видалення волосся на різних ділянках тіла, зокрема на:

  • руках;
  • ногах;
  • животі;
  • спині
  • обличчі;
  • у зоні пахв;
  • у зоні бікіні.

Тому зазначена процедура приваблює все більше потенційних клієнтів, які прагнуть отримати гладку шкіру на тривалий час.