Даруємо рідним емоції крафтовими товарами та барвистими виробами Франківщини

Свято Миколая, дні народження чи просто гарний день, щоб зробити сюрприз — на всі випадки життя ми придумали для вас комплекти нетипових смаків. І де ж можна купити подарункові бокси для чоловіків, жінок чи навіть діток? Звісно що у нас! Переходьте в магазин, а ми поки детально розповімо про наші підбірки та ідеї: https://to-ta-torba.com/boksy-z-karpat 

Як можна купити подарункові бокси від То Та Торба?

На сайті ви можете обрати або готові комплекти, або скомбінувати самостійно товар, написати нам в Інстаграмі, а ми підберемо коробочку, яка вмістить геть усе. Переглянути та купити крафтові продукти з Карпат ви можете за посиланням: https://to-ta-torba.com 

Які види подарункових боксів є у То Та Торба?

Як то кажуть, від кольору до вибору! Але, якщо ви шукаєте бокс за певними характеристиками, зверніть увагу на наступний розподіл та різновиди наших ідей.

— Регіональні бокси: «Скриня Станіславова» — фірмовий великий бокс в обмеженій кількості. Тут зібрані усі топові крафтярські продукти з Івано-Франківщини, а в якості подарунку містить листівочку-путівник. Також є зменшені та дешевші варіації «Скрині» — м‘ясний бокс «Бербениця» та бокс для чаювання «Набуток». Серед регіональних боксів також є «Байка Бойка» — скриня із істинно бойківськими товарами (Бойківщина — найбільший етнографічний регіон у Карпатах).

— М‘ясні або сирні комплекції — це вищеперелічені «Скриня» та «Бербениця».

— Класичні бокси — це чайний «Дзен» в якому красуються три баночки найкращих чаїв нашого хабу, а також «Смерекова церемонія» — для солодкої бесіди із трьома чаями та ласощами з Карпат. Для невеликих компанійських подарунків рекомендуємо брати симпатичну шухлядку — Полонина-бокс із класичним карпатським чаєм, крем-медом, варенням із шишок та цукатами із гарбуза. 

— Святкові бокси, як-ото «Тобі Миколай приніс» — створені в обмеженій кількості та існують періодично.

Які товари ми рекомендуємо обрати для корпоративних замовлень боксів?

Звісно ж, це найпопулярніші та найхітовіші позиції з екстравагантними смаками, які здивують весь колектив. Пропонуємо наступне:

— Шишки у бельгійському шоколаді — м‘якесенькі цукерочки із справжніх соснових шишок, які тануть в роті залишаючи хвойний післясмак.

— Мармелад із соснових шишок — ароматний сосновий мармелад, вкритий шоколадом.

— «Чорний мед» — карамельний медак на основі трав. Рецепт запатентований!

— Будь-які чаї у скляних банках — виглядає дорого, смакує, як найромантичніші спогади із Карпат.

— Медові ласощі — чи то легендарні горішки та фрукти в меду, чи збиті крем-меди із ягідними смаками.

Заходьте до нас — обирайте найекстравагантніші атрибути Карпат, що дивують та збирають довкола себе всю родину!