У багатьох з нас є проблеми із зубами, адже не кожному з народження вони надані природою міцні. Сучасні методики під керівництвом кваліфікованих дантистів дозволяють вирішити будь-які завдання, пов’язані із хворобами зубного ряду, оскільки імплантація зубів може вирішити таку проблему. Імплантація зубів досить непроста процедура і щоб отримати якісний результат варто звернутись до висококваліфікованих спеціалістів з відповідним досвідом. Не варто забувати, що в разі імплантації зубів у некваліфікованих дантистів, можна отримати те, що такий результат:

  • не виправдає очікувань;
  • в майбутньому суттєво погіршить стан зубів;
  • імплантацію зубів прийдеться перероблювати.

Чи варто робити імплантацію зубів сьогодні

Імплантація зубів досить непроста процедура та потребує не тільки кваліфікованого фахівця, але і відповідного імпланта, адже далеко не кожен імплант зможе прижитися у ротовій порожнині пацієнта. Саме тому, важливо провести професійний попередній огляд та при установці імплантів мінімізувати ризик пошкодження всієї слизової оболонки ротової порожнини, емалі чи поруч розташованих зубів. Така процедура потребує суттєвої уваги та професіоналізму дантиста аби імплантація зубів була якісною.

Також деякі фахівці у сегменті лікування зубів, зокрема імплантації зубів, радять спершу спробувати вилікувати хворий зуб і лише якщо це неможливо, то ставити штучний зуб. При цьому не варто забувати, що важливо приходити на плановий огляд до дантиста, щоби зуби постійно були під наглядом, адже тільки в такому випадку можна оминути в майбутньому втрату зуба. Звісно поставити імплант можна завжди, а от зберегти власний зуб не завжди вдається.

Що рекомендують дантисти при імплантація зубів

У першу чергу дантисти при імплантації зубів рекомендують дотримуватися всіх порад для досягнення максимального результату, тобто щоб такі імпланти слугували все життя. Також важливо розуміти, що імплантація зубів є досить непростою процедурою, яка не кожному підійде, тому спочатку варто проконсультуватися у досвідченого дантиста в клініці, перевірити можливі протипоказання і вже потім вирішувати чи ставити імпланти.

У більшості випадків імпланти підходять усім, але бувають випадки, коли їх неможна застосовувати, але це вже зовсім інша історія, котра варта окремого матеріалу.