Корейська кухня прославлена своїми унікальними смаками та незабутніми стравами. Одним з найпопулярніших гастрономічних відкриттів останніх років є корейський рамен, а зокрема легендарний Samyang Buldak. Цей надзвичайно гострий та смачний рамен викликає захоплення серед любителів пікантної їжі. У цій статті ми розглянемо, що таке Samyang Buldak, його особливості та як він завойовує серця шанувальників корейської кухні. Одним із сайтів в Україні, що пропонує величезний вибір раменів та азійських продуктів загалом, є інтернет-магазин Wei-Mao. Сьогодні ми розглянемо найбільш яскравих представників раменів серії Buldak:

Samyang Buldak CarbonaraПоєднання смаків Кореї та Італії в одній тарілці.            647372d0e711c.webp

В світі шанувальників рамену немає нічого цікавішого, ніж комбінування різних кулінарних традицій. І одним з яскравих представників такого поєднання є Buldak Carbonara Samyang. Цей унікальний варіант рамену має неймовірний гострий смак корейського Buldak з ніжною кремовістю італійського соусу Carbonara. Це незвичайна і дуже поживна корейська страва. Її яскравий аромат миттєво збуджує апетит, локшина залишає відчуття ситості та задоволення. Buldak Carbonara від Samyang ніколи не викликає відчуття важкості, а гострий перець чилі, який у Кореї використовується як приправа практично до будь-якої страви, прискорює обмін речовин та додатково стимулює травну систему.

Samyang Buldak Quattro CheeseПоєднання чотирьох сирів та гострого корейського рамену.

6473729dcc4ba.webp

Новинка в Україні, що з’явилась ексклюзивно в інтернет-магазині азійських продуктів Wei-Mao. Це найновіша додаткова варіація в легендарній серії Buldak рамену від компанії Samyang. Цей продукт манить до себе пікантної гостротою, характерною для всієї лінійки Buldak, та поєднує її з багатим смаком чотирьох різновидів сиру, а саме: моцарела, гауда, чеддер та камамбер. Локшина зберігає характерну гостроту соусу бульдак у поєднанні з особливо вишуканим смаком сиру.

Samyang Buldak 3x SpicyНайгостріший рамен, що має більше ніж 13000 сковіллей.

647372ee9e104.webp

Найяскравіша новинка, що з’явилась в Україні тільки в магазині Wei-Mao. Купити 3x Spicy можна прямо зараз, адже він завжди є в наявності. 

Ця локшина здивує вас своєю гостротою та насиченим смаком курки. За рецептом відомого корейського бренду Samyang, локшина рамен містить в три рази більше гостроти, ніж класична версія. Це створює неперевершений гастрономічний досвід для любителів пікантної їжі. Насолоджуйтесь бадьорим і драйвовим смаком, який не залишить вас байдужими, та переконайтеся самі, що це справді найгостріший корейський рамен в Україні! 

Samyang Buldak рамен — це не просто страва, а справжня кулінарна подорож, яка відкриває нові гострі горизонти. Від пікантного смаку до розмаїтості варіацій, він вміє задовольнити навіть найвибагливіших гурманів. Тож, нехай Samyang Buldak рамен стане вашою наступною гастрономічною пригодою, що підкорить ваші смакові рецептори та принесе незабутні враження.