Якщо ви займаєтеся торгівлею або досить часто співпрацюєте з компаніями в Гонконзі, тоді вам варто зареєструвати компанію саме тут. Це допоможе полегшити торгівлю та міжнародні перевезення. Гонконг є досить розвиненим адміністративним центром, що створює досить привабливі умови для бізнесу.

D:\бажин\ТЗ для внешнего размещения azola декабрь 23\9.jpg

Чому варто зареєструвати компанію в Гонконзі

В Азії досить велика кількість країн, які є досить привабливими для інвестицій та розвитку бізнесу. Але саме Гонконг офшор має перелік переваг, що дають можливість вигідно працювати. До головних можна віднести наступні:

  • Гонконг є лідером серед розвинених азійських країн.
  • Можна отримати легальний доступ до морських перевезень.
  • Як ввезення, так і вивезення товарів не підлягає оподаткуванню.
  • Відсутній податок на додану вартість.
  • Для початківців-бізнесменів діють знижені ставки щодо корпоративних податків.
  • Щоб зареєструвати компанію, не потрібно виїздити до Гонконгу.

Такі переваги є досить позитивними для бізнесменів, особливо тих, які займаються міжнародною торгівлею. Податкова система в Гонконзі багато в чому схожа на систему офшорів, оскільки компанії, які не відносяться до резидентних та не підтримують контракти всередині країни, звільняються від оподаткування. Але варто зазначити, що необхідно сумлінно вести бухгалтерію та надавати на перевірку всі необхідні звіти.

Навіть якщо ви хочете вести діяльність всередині країни, все одно вам будуть запропоновані досить вигідні умови співпраці. Гнучка система оподаткування надає бізнесу можливість працювати та розвиватися. Однак варто зазначити, що всі зареєстровані компанії мають сплачувати обов’язковий щорічний збір.

Як безпечно зареєструвати компанію в Гонконзі

Щоб мати можливість успішно вести бізнес, варто зібрати всі необхідні документи для реєстрації компанії в Гонконзі. Самостійно це зробити складно, адже потрібно витратити власний час. Саме тому краще звернутися до фахівців в цій діяльності. Компанія Азола вже багато років допомагає своїм клієнтам з оформленням документів та надає юридичний супровід під час реєстрації компаній в Гонконзі. 

Фахівці Azola Legal Services проаналізують діяльність вашої компанії та допоможуть зібрати всі необхідні документи та оформити їх згідно з чинним законодавством. Щоб замовити послуги, варто заповнити форму на сайті або зателефонувати до компанії. Azola працює на ринку юридичних послуг не перший рік та має професійні зв’язки у Гонконгу, що допомагає швидко вирішувати питання з реєстрацією бізнесу.