Сучасний будинок не можна уявити без побутової техніки. Але її час від часу необхідно в цей будинок перевозити: нова, або привезена з іншого будинку чи дачі, техніка вимагає великої уваги до умов як під час транспортування, так і в кінцевому місці призначення. Щоб здійснити такий процес, як перевезення побутової техніки, швидко і порівняно недорого, пропонуємо взяти на себе її підготовку до перевезення, і замовити вантажне таксі в сервісі SHARK Taxi. 

Підготовка побутової техніки

Оскільки домашня техніка за своєю особливістю буває великою і дрібною, то логічно, що її підготовка до перевезення проходить по-різному. Наприклад, холодильник потрібно підготувати таким чином:

  1. Відключаємо техніку від живлення за 1-2 дні до перевезення.
  2. Розморожуємо, очищаємо від льоду. Якщо холодильник працює за системою no-frost, просто протираємо його вологою ганчіркою. 
  3. Знімаємо полички, відсіки, контейнери і все, що може пошкодитися при перевезенні, якщо воно не буде закріплено. Усі частини (особливо скляні) обертаємо в бульбашкову плівку.
  4. Вкручуємо опори холодильника до основи.
  5. Перевіряємо, чи зафіксований компресор, за необхідності — фіксуємо.
  6. Упаковуємо холодильник: в ідеалі — в заводську коробку з відповідними елементами з пінопласту, в іншому разі — в щільний картон і плівку.
  7. Викликаємо вантажників SHARK у рамках тарифу «Вантажний», стежимо за тим, щоб під час завантаження кут нахилу був не більше 20-30 градусів.
g_Og-D27ess61Y94bQhSL52R_H6GKRxaBVuYPbaqobohGPyoo19mDAX3hRNvvMBJXd2hNV3zLCmkfp1ZzjZhyr1TEpfdCGToXxtLYG-m9zD8AXlOcBVfiSwIaEHSBE3NI56RqlrPyCG9MK2c9jMmJt0

Підготовка пральної машини характеризується:

  1. Від’єднанням усіх шлангів і переконанням, що всередині немає рідини.
  2. Закриттям і щільним фіксуванням скотчем усіх висувних відсіків.
  3. Захистом скляних дверцят додатковим шаром пакувального матеріалу.
  4. Закріпленням регульованих фіксаторів на задній стінці машини, забезпеченням безпеки барабана.

Інша дрібна побутова техніка потребує лише правильного і якісного пакування, найкраще — оригінального. Критичних вимог до її підготовки немає, але радимо скористатися мотузкою або дротом, щоб фіксувати скручені дроти — так зручніше і безпечніше. В ідеалі можна закріпити дроти скотчем до відповідної техніки. 

plZhY1wvW12Rvw1j4j2xjd0nV36d2rx9btpHZvJdbVWZixVIq8Tyld_XQBih7ESzFG-och6OHUloM9gyDO8Cj_NLmCFvxw-ayI2YQc84zVaO6DncDnftOY_7svJidDm3sOtxVk__dV7htWfPGbRXJrc

Пакування побутової техніки 

Як ми вже згадували, упаковувати техніку, незалежно від того, велика вона чи дрібна, в ідеалі потрібно в її заводську упаковку. Але оскільки багато хто з нас зазвичай не зберігає коробки з-під побутової техніки, оптимально буде вдатися до таких варіантів пакування, щоб забезпечити вантажу надійний захист:

  • стрейч-плівка;
  • бульбашкова плівка;
  • скотч;
  • пінопласт у кульках;
  • м’які, але щільні пледи;
  • гофрокартон. 

Для більшої впевненості пакуйте техніку в кілька шарів, використовуючи перераховані вище матеріали. 

MV-SV5P2rvg_ZRbU3SM2VuPKQYSd9TiLhbw4tn8nMT6DhAhWQ3mqb6sR5nlu_0sTFTCq1g8I4frUSNgJ1nroQJr-HFCFAK-Tw7LYJKtLQijBvepEU58063HD7cdnRJq-ouQSIGl4rczpaxz5gTchgBc

Завантаження, фіксація та перевезення

Завантаження і перевезення, як ми і говорили, краще довірити профі. Якщо ви скористаєтеся послугою «Вантажне таксі» від SHARK, то можете розраховувати на допомогу досвідчених вантажників. Отже, із завантаженням і фіксацією проблем не буде: фахівці завантажать велику техніку ближче до кабіни водія, і далі — прямо пропорційно габаритам, зафіксують все спеціальними ременями. 

Водії ж своєю чергою діють за таким планом:

  1. Будують оптимальний маршрут із якісним дорожнім покриттям.
  2. Дотримуються швидкісного режиму — не більше 70 км/год.
  3. Періодично перевіряють стан майна.

Заощадити на організації перевезення побутової техніки можна, якщо взяти частину приготувань на себе, але безпосередній процес транспортування довіряйте професіоналам. Рекомендуємо звернутися в SHARK Taxi https://shark-taxi.ua за тарифом «Вантажний», так ви зможете здійснити вигідно та швидко перевезення не тільки побутової техніки, а й перевезення меблів, перевезення устаткування, перевезення будматеріалів, перевезення піаніно, перевезення особистих речей та іншого.