Пошук виробника упаковки саме для того продукту, який виробляє ваша компанія іноді може бути складним та тривалим. Проте сьогодні розповімо про виробника пакетів з багатошарових матеріалів для різних видів продукції — компанію “Джерело”.

Цей український виробник працює вже понад 25 років у Дніпрі та пропонує своїм замовникам пакування на будь-який смак та для будь-якого типу товарів: від кави та солодощів, до господарчої хімії, соусів, товарів для рибалки та спортивного харчування.

Спортивне харчування — для тих, хто любить спорт та слідкує за своїм здоров’ям

До речі, спортивне харчування — це той вид продукції, який вийшов на ринок не так давно, проте сьогодні є дуже актуальним та затребуваним. Використовують спеціальне харчування як професійні спортсмени, так і люди, які просто займаються спортом для підтримання власного здоров’я. 

Сьогодні по всьому світу зростає кількість споживачів, які піклуються про своє здоров’я, а це у свою чергу призводить до різкого зростання продажів продуктів спортивного харчування. Прогресивні бренди викликають хвилю в індустрії спортивного харчування завдяки новим сучасним пакувальним рішенням, яким віддають перевагу виробники, пакувальники і споживачі.

До спортивного харчування відносять спеціальні суміші, харчові домішки, які розроблені для того, щоб задовольнити особливі потреби організму під час тренувань. Вони допомагають збільшити енергетичний потенціал, покращити спортивні результати. Науково доведено, що людина, яка регулярно займається спортом витрачає в рази більше калорій, ніж та, яка просто відпочиває на дивані. Тож і поповнювати ці витрачені калорії потрібно більшою кількістю продуктів, вітамінів, мінералів, білків, жирів, вуглеводів.  Не завжди це можна зробити тільки за допомогою продуктів, тому допомагають у цьому спеціальні харчові домішки.

Пакети дой-пак для спортивного харчування

Пакети дой-пак для спортивного харчування 

Особливості упаковки для спортивного харчування

Зазвичай для такого виду продукції використовували скляну або ж пластикову тару, адже вона надійно захищає і від вологи, і від потрапляння сторонніх запахів, є герметичною. Проте сьогодні є гарний аналог — пакети для спортивного харчування з багатошарових матеріалів, які не просто не поступаються склу та пластику, а ще й мають цілу низку переваг, серед яких:

  1. Зручність. Упаковка повинна бути зручною як для зберігання, так і для транспортування та використання.
  2. Герметичність. Важливо, щоб продукт зберігався в умовах, коли зовні не попадають волога, сонячні промені, УФ, сторонні запахи, пил та бруд.
  3. Презентабельність та інформаційність. Пакування для спортивного харчування має бути брендованим, з можливістю нанесення інформації повнокольоровим друком та мати повну інформацію про склад та особливості продукту. 
  4. Економічність — ще один важливий момент для упаковки спортивного харчування, адже це впливає на кінцеву вартість  для споживача. 

Пакети дой-пак від “Джерело” — ідеальна упаковка для спортивного харчування

Саме таким вимогам відповідає презентабельний вид пакетів — пакети дой-пак. Вони мають стійку форму завдяки овальному дну, дві сторони, на які можна наносити необхідну інформацію та виготовляються у різних розмірах і зі спеціальних металізованих багатошарових матеріалів. Крім того, пакети дой-пак виготовляють з додатковими опціями: круглими кутами, багаторазовою застібкою zip-lock та спеціальними надсічками для легкого відкривання пакетів. 

Пакети дой-пак — це максимально популярна упаковка, яка використовується для більшості продуктів, в тому числі і для спортивного харчування. Їх можна зробити презентабельними, такими, які будуть якнайкраще виконувати головне завдання маркетингу — рекламувати товар з найкращої сторони. 

Пакети-дой-пак дають можливість подовжити термін зберігання продукції завдяки матеріалу, з якого виготовлені та додатковим опціям, мають велику площу для друку та можливості наносити брендування, завдяки чому особливо привабливо та стильно виглядають на полицях у порівнянні з конкурентами, використання пакетів дой-пак дає можливість зменшити витрати на упаковку та її транспортування, завдяки чому вони є більш економічними. 

Для спортивного харчування пакети дой-пак, виготовлені з багатошарових металізованих матеріалів є найбільш практичним, економічним та сучасним рішенням.