Одяг та аксесуари — це чудовий спосіб самовираження та формування власного неповторного іміджу. Сучасні бренди пропонують вражаюче розмаїття і одягу, і аксесуарів, щоб кожен мав змогу відшукати щось особливе та підкреслити свою індивідуальність. Особливо хочеться підкреслити значення аксесуарів у формуванні власного стилю — вони наче акценти, що роблять образ по-справжньому виразним. Мінливі фешн-тренди кожного сезону диктують моду на ті чи інші кольори, дизайни, аксесуари. Але ніж «ганятися» за трендами, краще слідувати власному відчуттю стилю, адже автентичність не піддається мінливій моді та залишається актуальною попри роки. Зібрали коротеньку підбірку аксесуарів, які дозволять вдало та ефективно доповнити свій образ.

Сонцезахисні окуляри

Який аксесуар є улюбленим чи не для всіх селебріті? Звісно сонцезахисні окуляри. Самі їх частіше всього можна побачити на моделях з модних фотосесій, популярних музичних виконавцях та інших стильних особистостях. У чому ж секрет, чим окуляри сонцезахисні завойовують таку любов?

Окуляри з вдало підібраною формою оправи та дизайном можуть вигідно підкреслити риси обличчя та зробити зовнішність більш ефективною та привабливою. В сонцезахисних окулярах, якимось загадковим чином, людина завжди відчуває себе більш впевнено, вони додають певної крутості будь-якому образу. Окремо варто відзначити окуляри Ray-Ban, окуляри від найвідомішого бренду сонцезахисної оптики у світі. Вони вирізняються виключною якістю та стилем.

Сумочка 

Сумочка і не одна, а щонайменше декілька — головний атрибут гардеробу всіх модних панянок. Вона слугує свого роду завершальним елементом кожного образу: навіть простий повсякденний лук може стати особливим, якщо додати до нього стильну сумку. Їх вибір майже необмежений, можна вибирати моделі різного типу, кольору, розміру, дизайну. Є сумки більш нейтрального дизайну, які призначені для щоденного носіння, а є варіанти «для виходу», які більше підходять вся святкових та вечірніх образів. Можна вибирати, вибирати і вибирати.

Що стосується ціни, то діапазон теж досить широкий: є дизайнерські сумки, що обійдуться в кілька тисяч, а є більш доступні варіанти за оптимальною ціною. Жодна пані не залишиться без сумочки!

Прикраси

Сережки, обручки, підвіски та браслети. Ці аксесуари прикрасять будь-який образ, зроблять його цікавим і довершеним. Вибір прикрас ну просто величезний. Тут вам і різні матеріали виготовлення, і які завгодно дизайни.

Найпопулярнішою прикрасою є, напевне, сережки. Є сережки пусети, конго, кафи, протяжки та ще багато інших. Сережки красиво підкреслюють симетрію та риси обличчя. Їх можуть носити як жінки, так і чоловіки. Сьогодні часто роблять по відразу декілька проколів на кожному вусі, аби носити відразу декілька сережок різного дизайну.

Кольорові контактні лінзи

Так, звісно, контактні лінзи — це не аксесуар у звичному значенні цього слова. Але кольорові лінзи, що не мають оптичної сили, можна вважати аксесуаром у певному значенні, адже вони виконують суто естетичну функцію. Новий колір очей стане дійсно цікавим експериментом із зовнішністю, яким ви зможете здивувати своїх друзів, рідних, колег. 

За допомогою кольорових лінз можна врешті дізнатися, як би ви виглядали з іншим відтінком райдужки, чи пасуватиме він вам. Палітра відтінків багатоманітна: є природні кольори, наприклад карий, сірий, блакитний, зелений, а є більш сміливі та екстравагантні — рожевий, чорний, фіолетовий. Вибирайте бажаний та найбільш привабливий.