Одяг для тренувань у першу чергу повинен бути зручним, комфортним та не обмежувати рухів. Сьогодні існує безліч видів жіночого, чоловічого та дитячого вбрання для занять спортом. Це куртки, вітровки, кофти, головні убори, шкарпетки, костюми на будь-яку пору року, спідня білизна, майки, шорти та багато іншого. Якщо вам потрібно купити спортивний одяг, завітайте до онлайн-магазину «СпортЛавка». Вас чекає широкий асортимент товарів найкращої якості та за прийнятними цінами.

Ідеальний матеріал для спортивного одягу

Будь-які тренування передбачають неабияку фізичну активність, тому матеріал, з якого виробляється спортивний одяг, повинен відповідати низці вимог, а саме: бути повітропроникним, зносостійким та практичним, дозволяти шкірі дихати, не викликати алергічних реакцій, створювати хороший теплообмін. Ми звикли, що найкраще вбрання повинно бути з натуральних тканин. Та всім відома бавовна – не найкращий варіант для спортивного одягу. Хоча цей матеріал приємний на дотик, пропускає повітря та не викликає алергічних реакцій, але через високу гігроскопічність вже через кілька хвилин інтенсивних тренувань, бавовняні комплекти будуть повністю мокрі від поту. Ось чому, більшість тканин для пошиття спортивного одягу має у складі синтетичні волокна: поліестер, нейлон, еластан, поліамід.

Перед тим як купити спортивний одяг для тренувань, ознайомтеся з переліком найбільш популярних та практичних матеріалів:

  • футер – приємний на дотик, складається з бавовни, еластану та поліестеру;
  • біфлекс – еластичний синтетичний трикотаж, чудово розтягується та швидко відновлює початкову форму після прання (у складі може бути лайкра, нейлон чи поліамід);
  • стрейч-кулір – трикотажна бавовна з нитками лайкри, вона не втрачає форми та кольору після багаторазового прання, не викликає алергічних реакцій;
  • стрейч-коттон (в основі бавовна з волокнами еластану) – досить міцний, еластичний, практично не мнеться.

Де купити спортивний одяг онлайн

Інтернет-магазин «СпортЛавка» пропонує широкий асортимент спортивного вбрання для всієї сім’ї від всесвітньо відомих брендів: Adidas, Nike, Puma, Rough Radical, Paulo Connerti, Meteor, Spokey. Безплатні консультації, швидке відправлення замовлень, доступні ціни, регулярне оновлення асортименту – це лише декілька причин, чому варто робити покупки у «СпортЛавці». Крім того, тут можна купити спортивний одяг – моделі минулих сезонів – зі знижками до 70%.