Багатьом відома фраза легендарного британського банкіра Ротшильда, що стала крилатою: «Хто володіє інформацією, той володіє світом». У часи цього магната (а жив він близько трьох століть тому) люди дізнавалися новини виключно з газет та переказували їх одне одному.

Наразі джерел інформації налічуються мільйони. Безсумнівним їх лідером є інтернет, що охоплює користувачів всієї планети. Не так давно в мережі всесвітньої павутини з’явився новий новинний портал – називається цей ресурс Lutsk Day.

Чим особливий відповідний сайт, для кого він створений та якими перевагами може похвалитися цей вартий уваги інформаційний майданчик, читайте далі.

Специфіка та відмінності порталу

Ключова задача порталу – висвітлювати найсвіжіші новини Волині, розповідаючи про життя цього західноукраїнського регіону та його адміністративного центру – Луцька.

Характеризуючи новостворений інформаційно-новинний майданчик, доцільно звернути увагу на кілька його позитивних особливостей:

  • привабливий інтерфейс – кожна стаття підкріплена яскравими, вдало дібраними світлинами, що відповідають її темі; 
  • зручну, продуману для зручного пошуку актуального матеріалу структуру – усі базові  розділи винесені на верхню шпальту порталу;
  • найзлободеннішу та найсвіжішу інформацію, яка відкривається погляду відвідувача одразу – здебільшого даний матеріал висвітлює події, що трапилися в Луцьку, на поточну дату;
  • додатково сайт містить рубрики для висвітлення матеріалу на найбільш затребувані теми – вони стосуються військових та політичних подій, кримінальної хроніки та скандалів.

Окремі підрозділи ресурсу Луцьк Дей повідомляють про культурне та світське життя міста, розваги, прем’єри, гастролі артистів та відомих творчих колективів, що приїздять на Волинь тощо.

Велику увагу сайт приділяє висвітленню історичного минулого столиці Волині та області – це розповіді про візи віки краю, визначні місця, відомих особистостей, що народилися або працювали в Луцьку, та архітектурні пам’ятки з багатовіковою історію.

Особливості

Не зважаючи на значну кількість конкурентів, поява відповідної інформаційної платформи не лишилася непоміченою.

Портал Lutsk Day стає день від дня популярнішим у лучан і не тільки. Причин для його визнання, на думку аналітиків, можна назвати декілька.

Перша – змістовність. Кожна стаття дає інформацію максимально детально, вдаючись до подробиць, які представляють для читацької аудиторії інтерес безсумнівний інтерес.

Друга – об’єктивність фактів та аргументів. На сайті подаються достовірні, відповідні дійсності матеріали без характерних для багатьох представників ЗМІ домислів, спотворень та прикрас. Така інформація справді заслуговує на довіру.

До пріоритетних характеристик даного інформаційного сайту можна віднести й доступну, легку для сприйняття мову статей.

Помітно, що автори сайту, на відміну від багатьох аналогових джерел, не займаються передруками та велику увагу приділяють вивченню читацьких інтересів. Саме таким підходом можна пояснити наявність на перших шпальтах порталу найцікавіших та актуальніших матеріалів.

Ще один значимий моменту у тому, що новини Луцьк Дей розраховані як на широке коло читачів, так і на окремі вузькопрофільні аудиторії.

Реальні відвідувачі сайту цікавляться туризмом, розвитком бізнесу, в тому числі ІТ-технологіями, спортом та багатьма іншими сферами життя. Окремі відділи та статті адресовані шанувальникам психології, сімейних цінностей та тим, хто цікавиться лайфхаками.

Інформаційний портал Lutsk Day доцільно переглядати не тільки лучанам та волинянам, але й мешканцям різних українських регіонів – адже мальовнича, водночас старовинна та сучасна, а ще дуже гостинна Волинь є надзвичайно цікавим краєм для мандрівників.

Описи кожної вартої уваги туристів локації, від зведених за часів середньовіччя релігійних споруд, колоритних замків, численних музеїв до заповідних територій із дивовижною природою та розважальних закладів і заходів, що відбуваються в регіоні, можна знайти на цьому новому ресурсі.

На думку фахівців, ресурс буде розвиватися, приваблювати нових відвідувачів та прихильників. Він має всі шанси, щоб стати топовим.